Ervaringen van deelnemers

Hieronder vind je getuigenissen van deelnemers of cliënten. Misschien herken jij iets van jezelf in hun verhalen en voel je je aangesproken om zelf te ervaren wat ik voor jou kan betekenen …Wees welkom!

Getuigenissen Ademtherapie

“Liggend werd ik uitgenodigd om mij op mijn ademhaling te concentreren. Vervolgens kreeg ik verschillende oefeningen  om vanuit buik en borst te ademen. Daarna mocht ik weer gewoon ademen en tot mijn verbazing stelde ik vast dat ik al dieper en intenser ademde.
Ook bij de laatste ademoefening met wisselende snelheid voelde ik mijn ademhaling bewuster en dieper worden. Het gaf me een ontspannen gevoel en meer zelfzekerheid.
Zo gemakkelijk kan het zijn met eenvoudige oefeningen,  die je overal en op alle momenten kan toepassen, wanneer je op zoek bent naar meer rust en ontspanning. Bedankt Gerda!”

Patrick, over ademtherapie

“Wat heb je met onze vader gedaan? Door de hyperventilatieaanvallen kon hij werkelijk bijna niets meer doen, zelfs niet meer eten of slapen. Na 1 sessie bij jou is hij opnieuw voorzichtig gaan eten.
Hij heeft veel minder gehyperventileerd. Na enkele sessies met jou heeft hij nog enkele leuke dingen kunnen doen met onze moeder. Hij is uiteindelijk vredig gestorven in de zetel, zonder paniek, we zijn je heel dankbaar.”

Kinderen van Jos, over Ademtherapie

Getuigenissen Innerlijk Kindtherapie

“We hebben met onze dochter (13j.) ondertussen hele fijne, verhelderende gesprekjes gehad. Ze heeft heel open kunnen praten over hoe ze de dingen ervaart.
We hebben door het gesprek  met jou en met wat zij ons kon duidelijk maken na haar sessie bij jou vorige week het gevoel dat we verder kunnen. Er zijn ons dingen duidelijk geworden die we voorheen op een andere manier begrepen.
Heel erg bedankt voor je luisterend oor en je verhelderende vragen.”

Sara en Jan, ouders van Tinne over Innerlijk Kind- en Ademtherapie

 

“Je hebt naar mij geluisterd, zoals nog nooit iemand naar mij geluisterd heeft. Ik voel me eindelijk begrepen. Fijn dat je soms ook dingen van jezelf laat zien. Je hebt me goed vooruit geholpen.”

Katrien, over Innerlijk Kindtherapie

“Het heeft me heel veel deugd gedaan om bij jou te ademen. Ook de gesprekken erbij hebben me meer inzicht gegeven in mezelf.”

Els, over Ademtherapie.

Getuigenissen over Dans en Relaxatie

“Deugddoend, goeie combinatie tussen dans en relaxatie, ik heb me kunnen uitleven en ging elke keer heel relaxed naar huis, bedankt Gerda, voor herhaling vatbaar.”

Kristel, over Dans en Relaxatie

“Goeie reeks met veel humor en goed gebracht.
Lachen met onze problemen doet deugd , graag nog meer tijd voor de deugddoende massage op het einde. Fijne groep.”

Antje, over Dans en Relaxatie

“Daar ik geen groepspersoon ben en een hele gesloten persoonlijkheid heb, vond ik het in eerste instantie een moeilijke opgave om in de groep te functioneren. Maar ik begon het leuk te vinden in de hele toffe groep. De lessen zelf vond ik in het begin heel raar, maar toch was ik benieuwd naar wat er nog ging volgen. Ik merkte dat ik er meer en meer voor open ging staan.
Ik ben tot het besef gekomen dat het niet makkelijk is om alles los te laten. Om echt je hoofd leeg te maken moet je moeite doen en nu weet ik hoe ik dat kan doen. Je beseft pas hoe zwaar het gewicht op je schouders is, als je dit effectief even wilt loslaten. De reeks had voor mij wat langer mogen duren. Bedankt voor de leuke momenten.”

Petty, over Dans en Relaxatie

“Het ritme van de Afrikaans muziek in het begin zet onmiddellijk aan tot beweging.
De tragere muziek daagt ons uit om te improviseren, om ons denken stil te zetten en ons gevoel te volgen. Buiten onze comfortzone ontdekken we nieuwe dingen over onszelf.
Af en toe een danspasje is leuk ter afwisseling.
Heel tof dat er zoveel aandacht wordt gegeven aan de ademhaling!
We zijn intiemer geworden na deze avond dans.”

Anja, over Dansworkshop

Getuigenissen over Dans

“Deze dansavond was een leuke ervaring. Bewust omgaan met je ademhaling, bewegen op muziek en uit je comfortzone komen. Alle spieren gebruiken, tof! Bedankt voor de fijne avond!”

Linda, over Dans

We hadden een fijne avond. We konden echt helemaal voluit dansen.
Wij hebben genoten van het bewegen op zowel Afrikaans als rustige muziek. Ieder op eigen ritme en af en toe in samenwerking met anderen. Het was fijn om ons bewust te worden van gans ons lichaam met aandacht voor onze ademhaling. Het was een toffe ervaring!

Maria Van Wezenbeeck, over Dans

“Vrij bewegen, buiten je comfortzone, leuke ervaring.”

Emma, over Dans

 

“We dansten de stress en de spanning uit ons lichaam en keren moe en voldaan terug naar huis.”

Nadine, over Dans

 

“Het was een fijne, gevarieerde danservaring. Ik heb me heerlijk kunnen uitleven tot in de puntjes van mijn lichaam. Ik voel me heel relaxed.”

Denise, over Dans

 

“Het Afrikaanse ritme in het begin zet direct aan tot dansen: gewone, simpele bewegingen, verstand op nul, heel ontspannend!”

Lydia, over Dans

 

“De intro was goed, de bewoners gingen eigenlijk heel vlot mee in het verhaal. Ze lieten hun vooroordelen los en werkten goed mee. De afwisseling met de instrumenten was leuk.
Nogmaals dank voor je inspanningen. De bewoners hebben genoten.

Tine, coördinator afdeling in RVT Bertem over zangactiviteit.”

 

“Je hebt zoveel betekend voor onze dementerende vader. Je was als een therapeut voor hem.
Hij bloeide weer open toen je kwam zingen met hem. Je humor maakte onze situatie veel lichter.
Ook voor onze moeder was je aanwezigheid een hele verlichting. We zijn je heel dankbaar.”

Dochter van Jef, over wekelijks zingen als oppas.